page-header

Agility City Plus

NOVA Agility City Plus

125cc

  • gallery-item
  • gallery-item
  • gallery-item
  • gallery-item
  • gallery-item
  • gallery-item
  • gallery-item
  • gallery-item
  • gallery-item
  • gallery-item

PREU

2.399

Preu recomanat en Península i Balears. IVA i inclòs.  Matricula inclosa. Transport i Pre-entrega no inclòs. Promoció vàlida per a contractacions realitzades al moment de la compra del vehicle.

PROMOCIÓ ESPECIAL ROBERT MOTOS

2.799

MATRÍCULA, CASC, HERRATGE, MALETA 34 LITRES I CANDAU GRATIS.

Un plus de potència

Un gran canvi pot donar com a resultat una cosa extraordinària, com al nou Agility City Plus. A la seva reconeguda fiabilitat, ara s’hi suma un nou motor un 22% més potent, però no les seves emissions, que es mantenen molt per sota dels valors màxims permesos. Un salt qualitatiu per a un scooter que any rere any construeix la seva llegenda i que, novament, s’ha superat a si mateix.

Bellesa maximitzada

A l’inconfusible disseny d’Agility City Plus l’excel·lència assoleix cotes inimaginables.

Ho pots veure a les línies anguloses de la seva carrosseria que reflecteixen el seu caràcter dinàmic i la seva forta personalitat cosmopolita. També a les llantes negres amb perfil polit, a les pinces de fre a negre brillant o als protectors d’escapament de gris brillant. I és que només fent servir la màxima qualitat s’aconsegueix un scooter que és una referència per als altres.

Comoditat elevada

Agility City Plus no s’hauria convertit en tota una referència urbana si no fes gala d’un confort on tot ha estat meditat acuradament. Gràcies als seus amortidors, amb ajustaments exclusius per al mercat espanyol que proporcionen una suavitat sense precedents, i el seu ampli seient, experimentaràs una comoditat encara més gran en els teus incomptables trajectes per la ciutat.

Seguretat augmentada

Aquest scooter ho té tot per, en qualsevol situació, donar la resposta necessària i una mica més. Perquè a la seva condició de roda alta, ja de per si més segura, cal afegir el sistema de frens combinats CBS que aconsegueix reduir un 10% el punt de detenció de l’escúter. Un petit percentatge que augmenta la teva seguretat en gran mesura.

A més, per donar més visibilitat al conductor i més presència a la resta de conductors, té un potent enllumenat amb òptica halògena i llums de posició LED.

Eficiència majúscula

El nou motor d’aire no sols aporta un extra de potència al seu rendiment, sinó que ho fa reduint al màxim el consum i cuidant el medi ambient en cada moviment.

Les seves emissions de monòxid de carboni emeten només un 11,3% del permès; els hidrocarburs un 36% del límit legal; i l’òxid de nitrogen és equivalent al 38,3% del límit.

Unes emissions molt per sota dels valors màxims permesos. Això reafirma, una vegada més, el compromís de KYMCO amb la cura del medi ambient.

Avantatges Robert Motos

PRE-ENTREGA MOTO
+ INICIACIÓ A LA CONDUCCIÓ